BBAT-LIMBURG de federatie van aquarium- en terrariumclubs uit Limburg organiseert op zondag 7 juli 2024 de 32ste alomgekende en druk bezochte LIMBEURS. Deze Lim(burgse-ruil- en vak)Beurs gaat door in het SPORTCENTRUM KARTERIA, Kluisbergstraat 21 - 3290 Diest en is een topgebeurtenis waar liefhebbers en handelaars met grote belangstelling naar uitkijken.
Sterke aantrekkingspunten zijn al jaren de planten - en de cichlidenmarkt. Het aanbod is echter niet beperkt tot vissen en planten. Integendeel, alle materialen die enigszins met de hobby verwant zijn worden er verhandeld.
Het zeeaquarium, terrarium en vijvergebeuren is de laatste jaren ook op de LIMBEURS enorm toegenomen. Daarnaast zijn er nog talrijke stands van liefhebbers, kwekers, handelaars en fabrikanten.

Iedereen wordt op deze grootste ruilbeurs van Europa vriendelijk uitgenodigd tussen 10 en 16 uur om te kopen, te verkopen, te ruilen of om in de gezellige cafétaria (waar ook snacks te verkrijgen zijn) een hobbypraatje te slaan. Ter plaatse is er ruime en gratis parkeergelegenheid.

Toegang : volwassenen €5 - kinderen gratis
Op vertoon BBAT lidkaart  - €1 korting.


INFORMATIE:+32 (0)479 219403 

Webbanner uitwisseling